Cautare

62875 de rezultate pentru "decesele din romania" (5.43 secunde)
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
HotNews.ro De ce s-a simtit Hollande in Romania mai bine ca acasa. ... Romania are cateva obiective strategice legate de UE.
Astazi, pentru a obtine un vot cat mai convingator, in special pentru Romania, comisarul pentru extindere Ollie Rehn si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso le-au promis parlamentarilor europeni ca-i vor consulta la sfarsitul anului inainte de a face o eventuala recomandare privind amanarea aderarii, precizeaza BBC.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva: ... Romania puternica pe care dorim sa o construim presupune valorificarea avantajelor competitive de care dispunem.
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa.
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze.
SI CAT DE DEMN VA TREBUI SA FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMANIA N-am vrut sa scriu la cald despre vizita lui Basescu la Bruxelles si conferinta de presa pe care a hahait-o acolo.
Urmeaza un sir de 22 de formatiuni politice neparlamentare si in special asociatii ale minoritatilor, care apar pe toate buletinele de vot din tara.
Un producator britanic de incaltaminte isi muta activitatea in Romania, informeaza “Retail Bulletin:. ... Potrivit conducerii societatii, decizia de a transfera productia in Romania vizeaza mentinerea profitabilitatii grupului si a competitivitatii sale pe piata de profil.
Romania Libera informeaza: ... Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Sper ca pe 12 octombrie doamna Merkel sa viziteze Romania. ... Nu as vrea sa fiu in pielea ministrului care va aloca banii, din cate stiu, la Busteni sau la Azuga trebuie construita o trambulina pentru sarituri.
Romania a renascut din propria-i cenusa! ... 21-17 Romania a avut o seara magica si a invins Ungaria cu 21-17 in al patrulea meci din grupa D. ... Mondialul se prezinta insa deja altfel pentru Romania. Romania - Ungaria, Novi Sad, episodul doi!
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn (foto), a declarat ieri, la plecarea sa din tara, ca numaratoarea inversa a inceput si Romania se afla pe ultima suta de metri pe care poate indeplini criteriile, prima misiune de monitorizare a comisiei sosind la Bucuresti in aceasta luna, iar un prim raport privind mersul reformelor urmand sa fie publicat in mai.
"Ce va place si ce nu va place la Romania?" Ancheta si-a propus, ni se explica, un experiment: ... Din doua motive. ... Nu puteam spune ceva simplu si transant despre un sentiment cu care traiesc de cand am devenit constient ca sunt roman si ca tara mea se numeste Romania.
google-analytics.com